BEMUTATKOZÁS

Dr. Szokolay Fanny

ügyvéd

Dr. Szokolay Fanny ügyvéd vagyok, a Szokolay Ügyvédi Iroda alapítója, a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja. Az iroda alapítását megelőzően közel 10 évig dolgoztam nagyvállalati környezetben, illetve együttműködő ügyvédként több neves ügyvédi iroda munkatársaként. Célom, hogy személyre szabott, professzionális és gyors segítséget nyújtsak meglévő és leendő Ügyfeleim részére a magán- és az üzleti szektorban egyaránt.

Alapelvem, hogy Ügyfeleim igényeit megismerve és velük összhangban találjuk meg az adott helyzetre legoptimálisabb megoldást, legyen szó akár az ideális munkajogi környezet kialakításáról, akár egy ingatlanjogi helyzet rendezéséről. Tisztában vagyok azzal, hogy mindenkinek a saját ügye a legfontosabb, így prioritásként kezelem, hogy Ügyfeleimet folyamatosan tájékoztassam az ügy állásáról és a következő lépésekről.

Irodánk Budapest XIII. kerületének frekventált részén, Újlipótvárosban található, ahol előzetesen egyeztetett időpontban van lehetőség személyes konzultációra. A digitális megoldások előnyeit kihasználva emellett valamennyi szolgáltatásunk elérhető online, ideértve a cégalapítással, ingatlan adásvétellel kapcsolatos ügyintézést is.

Ügyfeleink részére a magyar nyelv mellett angolul és franciául is rendelkezésre állunk.